about


De geschiedenis achter producten, zoals interieur items en kledingstukken, fascineren mij. Ik ben altijd opzoek naar unieke items op rommelmarkten, online en bij veilinghuizen.
Voor mij moeten producten inhoud hebben. Waar is het gemaakt, waar komt het vandaan, wanneer is het gemaakt, waar heeft het gestaan en wat heeft dit product allemaal meegemaakt? Dat zijn een aantal vragen waar ik altijd vanuit ga bij het kopen van vintage items.

Vanuit deze interesse is Studio Hanna-Sara ontstaan. Binnen Studio Hanna-Sara werk ik als vintage interieur stylist met als specialisatie het combineren van vintage met nieuw. Deze combinatie zorgt voor een uniek en persoonlijk interieur met een verhaal. Duurzaamheid en hergebruik staat hierbij ook centraal.

Naast Studio Hanna-Sara run ik de webshop genaamd SCAN, Nordic Vintage Interior. Hier zul je de meeste geweldige, vintage Scandinavische interieur items en accessoires vinden, persoonlijk uitgekozen door mij. Vanwege mijn Zweedse achtergrond ben ik regelmatig in Zweden om op zoek te gaan naar deze vintage parels.
Wil je op de hoogte blijven van de laatste, vintage updates? Volg dan de Instagram pagina van SCAN.

Als hobby heb ik een vintage jurken verhuur genaamd De Jaren Vroeger om ook binnen de mode te kunnen voorzien van een duurzame en stijlvolle keuze. Ik biedt een grote collectie aan van unieke, vintage jurken, van 1910 tot 1960, perfect voor speciale gelegenheden.

Ik heet Hanna-Sara Doude van Troostwijk en ik heb Lifestyle & Design gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam. Na werkervaring opgedaan te hebben als Assistent Style Director bij Westwing Home & Living en bij Kramer Kunst & Antiek, zet ik de volgende stap door te kiezen voor een betere, duurzamere en stijlvollere toekomst met meer inhoud en bewustere keuzes.
Vintage, antiek en tweedehands gaat hiermee hand in hand.