De geschiedenis achter producten zoals interieur items en kledingstukken fascineren mij. Ik ben altijd opzoek naar unieke items op rommelmarkten, online en veilinghuizen. De kelder van mij opa en oma is ook een schatkamer voor een geschiedenisjager zoals ik.

Voor mij moeten producten een inhoud hebben. Waar is het gemaakt, waar komt het vandaan, wanneer is het gemaakt, wie heeft het gedragen, wat heeft het product allemaal meegemaakt? Dat zijn een aantal vragen waar ik altijd vanuit ga bij het kopen van nieuwe oude items. 

Deze zoektocht en interesse heeft zich verder ontwikkeld naar het ontstaan van Studio Hanna-Sara. De tegenwoordige behoefte naar het willen weten waar producten vandaan komen en duurzame keuzes maken sluit hier op aan. Het kan soms lastig zijn om de juiste keuzes te maken en te weten of het past in je huidige interieur. Daar help ik bij. Voor jou ga ik opzoek naar de meest unieke items met een interessante geschiedenis die perfect past in jou leven en interieur. 

Daarnaast heb ik ook een vintage jurken verhuur genaamd De Jaren Vroeger om ook binnen de mode te kunnen voorzien van een duurzame en stijlvolle keuze. Binnen deze vintage jurken verhuur bied ik een grote collectie aan van unieke, vintage jurken perfect voor speciale gelegenheden. 

 

Ik heet Hanna-Sara Doude van Troostwijk, Lifestyle & Design gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam en na werkervaring opgedaan te hebben als Assistent Style Director zet ik de volgende stap door te kiezen voor een betere en duurzamere toekomst met meer inhoud en bewustere keuzes. Vintage, antiek en tweedehands gaat hiermee hand in hand en is voor mij een levenslange interesse geweest. Ik ben getraind in het herkennen van verschillen tijden, stijlkenmerken en kwaliteit. 

Een compleet plaatje dus voor zowel mode als interieur!